Полезна информация

Опаковки от картон

packaging-design

Използването на картонени кутии за опаковане е евтин и лесен начин да се изгради името на марката. Тези персонализирани картонени кутии се използват широко като средство за транспортиране и съхранение на продуктите, като същевременно предотвратяват всякакви повреди по тях. Те могат да се проектират в различни размери, форми, тип на затваряне според нуждите на клиента.

Картонени кутии

Картонената кутия, конструирана според вида на продукта позволява лесното разпознаване на марката, което ще повиши лоялността на клиента. Важното е да се направи подходящ дизайн, който да им показва, че продуктите са значими и ценени.

В днешно време модерно проектираните кутии са основна нужда за почти всеки продукт. Те могат да помогнат по различни начини, благодарение на направата им с различни функции, които биха могли да предоставят безопасност на съдържанието и добро маркетингово излъчване. Кутиите трябва да отговарят на размерите на продукта, за да му даде максимална защита от повреда.

Персонализираната опаковка е създадена и проектирана по уникален начин, за да пасне идеално на продукта. Тя създава запомнящ се вид сред конкуренцията. Тъй като кутията е конструирана по продуктите намалява разходите за доставка. Клиентът може да избере материалът, който подчертава продукта най-добре.

Кутиите се използват за различни артикули като домакински продукти, хранителни изделия, лекарства, бижута и много други. Това помага за направата на повече продажби от всички останали трикове.

Ефектни печати

Картона е подходящ за всякакъв вид опаковки , в различни размери и детайли. Ние предлагаме широка гама картонени опаковки на склад различни по размери и структура.

Предлагаме кутии по поръчка в различни размери според нуждите и продукта за който е предназначена опаковката. Различни видове ефектни печати, топъл печат, УВ лак , релефен печат , преге и тн.

Картонени опаковки с външно покритие

Допълнителното покритие прилага завършен вид на продукта ,

ние предлагаме матово и гланцово ламиниране с всички нужни сертификати и спецификации.

Кутиите с прозорец са модерно решение за всеки бизнес. Те позволяват на различните атрибути да привлекат вниманието на клиентите, както и да ги информират за себе си. Кутиите с прозорец в комбинация с персонализиран дизайн създават голямо впечатление и увеличение на печалбите. Този вид кутии се произвеждат по същия начин както другите, като разполагат с допълнителен прозорец от едната си страна, който, според големината си, разкрива ясно съдържанието. Това е полезен метод, когато позволява да се види вътрешността, но и в същото време да предпази от директни докосвания на опакования продукт.

Вътрешно покритие

Опаковки Поликарт предлага вътрешно промазана / ламининара опаковка за хранителни продукти във всички размери и детайли.

Защитните ни покрития за допир с храна разполагат всички нужни сертификати и спецификации за да гарантират качество и дизайн на вашата опаковка.

Издаваме дизайн по поръчка за вас, комбинираме го с вашата идея и създаваме успешен проект и финален продукт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *