Полезна информация

За „Опаковки EU“

Opakovki EU

За Опаковки Поликарт

Печатница Поликарт ООД се намира в град Костинброд. Тя предлага производството на опаковки, кутии, етикети, пликове за всички нужди на различните мероприятия. Главните материали, които се използват за производството на тези продукти са хартия, картон, мукава и велпапе.
Фирмата притежава сертификати по международни стандарти за качество ISO9001, околна среда и чиста енергия ISO50001, рециклиране ISO14001.

Цена и качество

Ние държим нашите продукти да бъдат с отлично качество. Нашите оферти са с крайна цена, при която няма скрити допълнителни разходи. Подготвени сме за всяка една индустрия.

3D Модели и дизайн

Поликарт ООД разполага с 3D принтер, който проектира реални размери, затова предлагаме 3D визуализация, проекция,дизайн и конструкция. Създаваме 3D уеб мостра по задание на клиента, в реални размери с изработка и дизайн.

Подготовка според вашите нужди

Нашият екип разглежда внимателно вашите нужди, желания и предпочитания.

Предлагаме широка гама опаковки от всякакво естество за различни видове производства и продукти. Персонализирани опаковки по поръчка с различни ефектни печати като релефен печат, различни видове ламинати, топъл печат, допълнителни покрития като гланц и мат.

Ефектни печати

Ефектните печати служат за създаването на чудесна персонализирана опаковка, която се отличава на витрината и придава по-изискан вид на опакованите продукти. Те биват няклко вида, като:

  • Цялостен UV лак – мат или гланц, едностранен или двустранен
  • Ламинат гланц –  мат, холограмно, метализе; едностранен или двустранен
  • Частичен UV лак – гланц, мат, релефен, брокат, хибрид; едностранен или двустранен
  • Топъл печат и преге – топъл печат, сухо преге, 3D релеф + топъл печат, 3D релеф, течен метал; фолиото може да е гланц или мат

 

Предимството на различните видове ефектни печати е, че могат да създадат разнообразие от кутии и опаковки с различни и интересни стилове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *