Brugbar information

Bølgepap emballage

papkasser

Bølgepap har mange fordele, der gør det til et glimrende valg til emballering. De ydre lag kaldes skeder, og de bølgede lag indeni kaldes uld. Afhængigt af hvor meget vægt boksen skal bære afgør hvilken uld der skal bruges.
Bølgekassen bruges oftest som forsendelses- eller postmulighed. Afhængigt af materialets tykkelse giver væggene den nødvendige beskyttelse mod hårdhændet håndtering. Til store mængder af produkter til effektiv transport vælger de fleste kunder og virksomheder bølgepapkasser.
Denne type materiale gør det muligt at tilføje flexotryk eller printe krompapir til at blive lamineret på bølgepap. Denne metode bringer klarhed til farverne og styrker materialet yderligere.

Strukturel fordel

Bølgepap er et ideelt materiale til stærke, lette og holdbare konstruktioner. Velegnet til forskellige typer og formål i emballageindustrien. Bølgepap er et fantastisk materiale, når man leder efter en kasse, der er holdbar under transport for at sikre maksimal produktsikkerhed.

Eksempler på bølgepapemballage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *