Brugbar information

Pap emballage

packaging-design

At bruge papkasser til emballering er en billig og nem måde at opbygge et varemærke på. Disse brugerdefinerede papkasser bruges i vid udstrækning som et middel til at transportere og opbevare produkterne, mens de forhindrer skader på dem. De kan designes i forskellige størrelser, former, type lukning efter kundens behov.

Papkasser

En papkasse, der er designet efter typen af produkt, giver mulighed for nem mærkegenkendelse, hvilket vil øge kundeloyaliteten. Det vigtige er at lave et passende design, der viser dem, at produkterne er meningsfulde og værdsat.

I dag er moderne designede æsker et grundlæggende behov for næsten alle produkter. De kan hjælpe på forskellige måder takket være at gøre dem med forskellige funktioner, der kunne give indholdssikkerhed og god markedsføringseksponering. Æskerne skal passe til produktets dimensioner for at give det maksimal beskyttelse mod skader.

Skræddersyet emballage er skabt og designet på en unik måde, så den passer perfekt til produktet. Det skaber et mindeværdigt look blandt konkurrenterne. Da æsken er designet omkring produkterne, reducerer det fragtomkostningerne. Kunden kan vælge det materiale, der fremhæver produktet bedst.

Æsker bruges til forskellige ting såsom husholdningsprodukter, madvarer, medicin, smykker og mange flere. Dette er med til at skabe mere salg end alle andre tricks.

Spektakulære sæler

Kartonet er velegnet til enhver form for emballage, i forskellige størrelser og detaljer. Vi tilbyder en bred vifte af papemballage på lager, forskellig i størrelse og struktur.

Vi tilbyder specialfremstillede æsker i forskellige størrelser efter behov og det produkt, som emballagen er beregnet til. Forskellige typer spektakulære stempler, varmetryk, UV-lak, relieftryk, pregge mv.

Papemballage med ydre belægning

Den ekstra belægning giver produktet et færdigt udseende,

vi tilbyder mat og blank laminering med alle nødvendige certifikater og specifikationer.

Æsker med vindue er en moderne løsning til enhver virksomhed. De tillader de forskellige egenskaber at tiltrække kundernes opmærksomhed samt informere dem om sig selv. Vindueskasser kombineret med specialdesignet skaber et godt indtryk og øger fortjenesten. Denne type æske er fremstillet på samme måde som de andre, med et ekstra vindue på den ene side, som alt efter størrelsen tydeligt afslører indholdet. Dette er en nyttig metode, når den giver mulighed for at se indersiden, men samtidig beskytter mod direkte berøringer af det emballerede produkt.

Indvendig belægning

Emballage Polikart tilbyder indvendigt coated/lamineret emballage til fødevarer i alle størrelser og detaljer.

Vores beskyttende belægninger i kontakt med fødevarer har alle de nødvendige certifikater og specifikationer for at garantere kvaliteten og designet af din emballage.

Vi udsteder et skræddersyet design til dig, kombinerer det med din idé og skaber et vellykket projekt og slutprodukt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *