Brugbar information

Kraft produkter

boxes

Първоначално крафтът е изработен в Германия. Думата крафт на немски означава сила, което отговаря на качеството и издръжливостта му. Той е рециклируем и биоразградим. Това може да направи продуктът по привлекателен за хора, които са приятелски настроени към Змята и околната среда.

Ofte vælger folk kraftmateriale for at give deres emballage et mere naturligt udseende. Det giver en følelse af speciel håndarbejde. For at skabe kasser fra kraft er det ikke nødvendigt at tilføje en lamineringsbelægning. De kan nemt printes med et logo.

Forskellige materialer er tilgængelige i en bred vifte af priser. Kraftmaterialer er et af de mest overkommelige emballageprodukter.
Produkter lavet af kraft kan bruges gentagne gange, især poserne, som kan have udstansede, flade eller snoede håndtag af samme materiale.

Kraftkasser er det bedste valg for mange virksomheder. Deres rå stil er fantastisk til endeløse strålende brandingtilgange. Kraft er i det væsentlige brunt, for at gøre det hvidt skal fibrene bleges.

Da det er et mindre forarbejdet papir, har kraftpapir en mere ru tekstur, der ikke let accepterer belægninger og laminater. Det er godt, fordi laminater gør genbrugsprocessen vanskelig, fordi de skal adskilles fra papiret.

Kraftpapir er fugtbestandigt. Teksturen giver beskyttelse mod ridser og skrammer. Hvis du laver en håndværkskasse med en automatisk låsende bund, bliver den ideel til tungere genstande.

Farvens kraft

Den sorte farve er kraftig nok og ser flot ud uanset designet. Fuld farve print kræver brug af CMYK. Hvis du går efter et naturligt look, er dette materiale fantastisk til det, fordi papirets fibre viser sig gennem blækket, og farven er ikke mættet og stærk.

Kontrasterende farver

For at printe mere fremtrædende farver er der mulighed for at printe hvidt blæk. Det blokerer for den brune overflade og forhindrer farverne i at blande sig i pappet.

For at forbedre udseendet af kraftboksen er varmstempling en god mulighed, der tilføjer et elegant touch.

Brugerdefineret emballage

Kraftkasser kan tilpasses. Deres fordel er, at de er et billigt alternativ til print på et andet materiale. Der er et par ting at overveje, når du udskriver på kraft. På grund af sin brune baggrund påvirker kraftpapir den måde, farverne fremstår på. På grund af dens ubelagte karakter absorberer den blækket, hvilket får farverne til at se blegere ud. Det anbefales at undgå brugen af lyse farver, fordi de ikke vil være særlig synlige mod den brune baggrund.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *