Brugbar information

Efterbehandling af operationer

finishing-operations

Efterbehandlingsoperationer former produktets overordnede udseende. De omfatter:

Foldning og foldning

Denne proces bruges oftest i produktionen af reklamer og papirvarer. Creasing bruger knive, der fra fabrikken er sløvede på materialer som pap og papir for at forhindre skæring og efterlade et konkavt mærke, der hjælper foldningen til at ske lettere og jævnt.

Stansning

die-cutting

Stempling er en operation, der udføres ved hjælp af et værktøj, hvori brætknive er indlejret, og til dets oprettelse anvendes en forudbestemt form og dimensioner. Dette værktøj placeres på en maskine, hvorefter knivene med tryk skærer den tilsvarende form, kunden ønsker på materialet, som kan være pap, papir, pap, bølgepap.

Laminering

laminated-box

Laminering er påføringen af en gennemsigtig film, som kan være mat eller blank, over det allerede trykte produkt. Denne proces giver et luksuriøst look og bruges oftest i digital- og offsettryk for at holde farverne længere intakte fra ydre påvirkninger.
Ved brug af laminatglans kommer farverne mere skinnende frem, mens de med laminat mat mister deres mætning, men bevarer stadig det luksuriøse look.

Binding

Nogle materialer skal limes. For eksempel har hver kasse mindst én side, der er limet. Dette kan gøres i hånden eller maskine ved hjælp af forskellige klæbemidler eller klæbemidler, afhængigt af pakkens funktion.

glue

Andre efterbehandlingsoperationer, der ikke bruges til hvert produkt, er: - spiralplacering - syning - øjenplacering - magnetplacering - bogindbinding

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *