Brugbar information

Typer af tryk

the-two-major-digital-printing-technologies

Фирма Polycart Ltd произвежда различни материали и предлага разнообразие от печати, за да направи продукта по-привлекателен и завършен. Имаме богата гама от ефектни печати – УВ лак, преге, релефен печат и др.

Offsettryk

Denne printteknologi er velegnet til pap og papir, da den tillader print i store mængder.

Udskrivningen af maskinen udføres af en blækvalse, der forbereder en aluminiumsplade, en cylindrisk krop, et gummilærred, som overfører billedet ved tryk på materialet.

Digitalt stempel

Digital print overfører billedet direkte fra materialefilen ved at trykke på toneren og er velegnet til små oplag og små størrelser. Proceduren er hurtig og giver fremragende kvalitet.

Digital teknologi eliminerer behovet for offsetplader og gummierede cylindre. Billedet udskrives direkte med tonere eller flydende blæk. Når det er påført, absorberes blækket på papiret gennem en højtemperaturbehandling.

Skærmprint

Denne trykmetode adskiller sig ved brug af en skærm, idet trykningen sker ved at fylde hullerne i skærmen med blæk. Serigrafi er velegnet til bølgepap, plastik, læder og andre materialer. Dette giver mulighed for tilpasning af forskellige reklamematerialer, som ingen anden type printteknologi kan bruges på.

Denne trykmetode bruges mere begrænset end offset, men derfor er denne teknologi anvendelig på flere materialer, herunder souvenirs og reklamegenstande.

Varmstempling

For at lave et varmt tryk skal du bruge en farvet folie, der justeres på maskinen, en metal kliché med tekst eller logo, som ved at trykke på folien trykker det ønskede på materialet. Denne metode giver en metallisk nuance, som ikke kan opnås med nogen anden teknologi. Det er ønskeligt, at det anvendte materiale ikke er for tyndt som papir.

Denne teknologi er valgt af mange kunder, fordi den giver deres emballage et interessant udseende, der tiltrækker opmærksomhed og skaber et mere luksuriøst brandimage.

Tørtryk - pregge

Dry pregge, også kendt som 3D lettelse, er en metode, der ligner varmstempling. Gennem det får billederne en "levende" form. Her anvendes metalpregge, som tillader skrivning uden blæk ved at efterlade et relieftryk ved tryk.

Denne metode giver et andet udseende. Det kan bruges på en reklameboks til firmalogoet, så det vil tiltrække kundernes opmærksomhed, især hvis produktet sælges i en vinduesbutik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *