Ikke kategoriseret

Nødvendig information til udarbejdelse af et tilbud

Special tilbud

Inden man går til den del af udarbejdelsen af tilbuddet, skal det ønskede produkt overvejes i sin helhed, og der bør indsamles oplysninger om de nødvendige materialer og enhver nødvendig procedure ved fremstillingen.

Ved afgivelse af forespørgsel på e-mail skal kunden angive flere ting om den ønskede vare:

  • Hvilken slags æske eller emballage, der anmodes om, og et eksempelbillede kan vedhæftes for et hurtigere svar fra teamet.
  • Hvis vægten af materialet er kendt, skal det angives, og hvis kunden ikke er bekendt med denne detalje, er det ønskeligt at dele, hvad der vil være indeholdt i kassen, så teknologerne kan bedømme, hvilket pap, papir, mukawa eller bølgepap vil være den mest egnede.
  • Oplaget er en obligatorisk del, der skal medregnes, fordi den bruges til at beregne de nødvendige materialer til produktionen. Tøver kunden, kan han anmode om et tilbud på flere udgaver og vælge den, der passer ham.
  • Hvis der er printklare filer, skal de præsenteres for at kunne arbejde med dem og undersøge de anvendte farver i detaljer.