Nyttig informasjon

Bølgepappemballasje

pappesker

Bølgepapp har mange fordeler som gjør det til et utmerket valg for emballasje. De ytre lagene kalles slirer, og de bølgete lagene inni kalles ull. Avhengig av hvor mye vekt boksen skal bære avgjør hvilken ull som skal brukes.
Den korrugerte boksen brukes oftest som forsendelses- eller postalternativ. Avhengig av tykkelsen på materialet gir veggene nødvendig beskyttelse mot røff håndtering. For store mengder produkter for effektiv transport velger de fleste kunder og bedrifter bølgepappesker.
Denne typen materiale gjør det mulig å legge til flexotrykk eller trykke krompapir for å lamineres på bølgepappen. Denne metoden gir klarhet til fargene og styrker materialet ytterligere.

Strukturell fordel

Bølgepapp er et ideelt materiale for sterke, lette og holdbare konstruksjoner. Egnet for ulike typer og formål i emballasjeindustrien. Bølgepapp er et flott materiale når du leter etter en boks som er holdbar under transport for å sikre maksimal produktsikkerhet.

Eksempler på bølgepappemballasje

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *