Nyttig informasjon

Pappemballasje

emballasje-design

Å bruke pappesker til emballasje er en billig og enkel måte å bygge et merkenavn på. Disse tilpassede pappeskene er mye brukt som et middel til å transportere og lagre produktene samtidig som de forhindrer skade på dem. De kan utformes i forskjellige størrelser, former, type lukking etter kundens behov.

Pappesker

En pappeske designet i henhold til type produkt gir enkel merkegjenkjenning, noe som vil øke kundelojaliteten. Det viktige er å lage et passende design som viser dem at produktene er meningsfulle og verdsatt.

I dag er moderne utformede bokser et grunnleggende behov for nesten alle produkter. De kan hjelpe på forskjellige måter takket være å lage dem med forskjellige funksjoner som kan gi innholdssikkerhet og god markedsføringseksponering. Esker bør passe til dimensjonene til produktet for å gi det maksimal beskyttelse mot skade.

Tilpasset emballasje er laget og designet på en unik måte for å passe produktet perfekt. Det skaper et minneverdig utseende blant konkurrentene. Siden boksen er designet rundt produktene, reduserer den fraktkostnadene. Kunden kan velge det materialet som fremhever produktet best.

Bokser brukes til ulike gjenstander som husholdningsprodukter, matvarer, medisiner, smykker og mange flere. Dette bidrar til å gjøre mer salg enn alle andre triks.

Spektakulære seler

Kartongen passer til alle typer emballasje, i forskjellige størrelser og detaljer. Vi tilbyr et bredt utvalg av pappemballasje på lager, forskjellig i størrelse og struktur.

Vi tilbyr skreddersydde esker i ulike størrelser etter behov og produktet som emballasjen er beregnet på. Ulike typer spektakulære frimerker, varmetrykk, UV-lakk, reliefftrykk, pregge, etc.

Pappemballasje med ytre belegg

Det ekstra belegget gir produktet et ferdig utseende,

vi tilbyr matt og blank laminering med alle nødvendige sertifikater og spesifikasjoner.

Bokser med vindu er en moderne løsning for enhver bedrift. De lar de ulike egenskapene tiltrekke seg kunders oppmerksomhet, samt informere dem om seg selv. Vindusbokser kombinert med tilpasset design skaper et flott inntrykk og øker fortjenesten. Denne typen boks er produsert på samme måte som de andre, med et ekstra vindu på den ene siden, som i henhold til størrelsen tydelig avslører innholdet. Dette er en nyttig metode når den gjør det mulig å se innsiden, men samtidig beskytte mot direkte berøring av det pakkede produktet.

Innvendig belegg

Emballasje Polikart tilbyr innvendig belagt / laminert emballasje for matvarer i alle størrelser og detaljer.

Våre beskyttende matkontaktbelegg har alle nødvendige sertifikater og spesifikasjoner for å garantere kvaliteten og designet på emballasjen din.

Vi utsteder et tilpasset design for deg, kombinerer det med ideen din og skaper et vellykket prosjekt og sluttprodukt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *