Nyttig informasjon

Kraft produkter

esker

Håndverket ble opprinnelig laget i Tyskland. Ordet "kraft" på tysk betyr "styrke", som tilsvarer dets kvalitet og holdbarhet. Den er resirkulerbar og biologisk nedbrytbar. Dette kan gjøre produktet mer attraktivt for slange- og miljøvennlige mennesker.

Ofte velger folk kraftmateriale for å gi emballasjen et mer naturlig utseende. Det formidler en følelse av spesiell håndarbeid. For å lage bokser fra kraft er det ikke nødvendig å legge til et lamineringsbelegg. De kan enkelt trykkes med en logo.

 

Ulike materialer er tilgjengelig i et bredt spekter av priser. Kraftmaterialer er et av de rimeligste emballasjeproduktene.
Produkter laget av kraft kan brukes gjentatte ganger, spesielt posene, som kan ha utstansede, flate eller vridde håndtak av samme materiale.

Kraftbokser er det første valget for mange bedrifter. Deres røffe stil er flott for endeløse briljante merkevaretilnærminger. Kraft er i hovedsak brunt, for å gjøre det hvitt må fibrene blekes.

Som et mindre bearbeidet papir, har kraftpapir en grovere tekstur som ikke lett godtar belegg og laminater. Dette er bra fordi laminater gjør resirkuleringsprosessen vanskelig fordi de må skilles fra papiret.

Kraftpapir er fuktbestandig. Teksturen gir beskyttelse mot riper og slitasje. Hvis du lager en håndverksboks med automatisk låsende bunn, blir den ideell for tyngre gjenstander.

Kraften til farger

Den svarte fargen er kraftig nok og ser flott ut uansett design. Fullfargeutskrift krever bruk av CMYK. Hvis du går for et naturlig utseende, er dette materialet flott for det, fordi fibrene i papiret vises gjennom blekket, og fargen er ikke mettet og sterk.

Kontrasterende farger

For å skrive ut mer fremtredende farger er det en mulighet for å skrive ut hvitt blekk. Det blokkerer den brune overflaten og hindrer fargene i å blande seg inn i pappen.

For å forsterke utseendet til kraftboksen er varmstempling et godt alternativ som gir et elegant preg.

Tilpasset emballasje

Kraftbokser kan tilpasses. Fordelen deres er at de er et billig alternativ til utskrift på et annet materiale. Det er et par ting du bør vurdere når du skriver ut på kraft. På grunn av den brune bakgrunnen påvirker kraftpapir måten farger vises på. På grunn av sin ubestrøede natur, absorberer den blekket, og får fargene til å virke blekere. Det anbefales å unngå bruk av lyse farger fordi de ikke vil være veldig synlige mot den brune bakgrunnen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *