Nyttig informasjon

Mukawa pakker

stiv emballasje

Mukawa-bokser er en av de mest brukte og ettertraktede i luksusemballasjeindustrien. De skiller seg fra andre i tykkelsen på materialet og produksjonsmetoder.
Kartong er vanskelig å brette, så "kanaler" er laget, takket være hvilke boksen kan lukke sidene.
Stempelet trykkes på krompapir, som oftest er 170 gram, deretter lamineres (limes) det på papiret. Dette papiret kan brukes på utsiden og innsiden av esken for å gi merker større mulighet til å legge nøkkelmeldinger og grafikk gjennom hele pakken. Fordelen med krom er dens fleksibilitet, takket være hvilken laminering er enkel hvor som helst på pakken uten hull.

1. Strukturell arkitektur

Strukturell fordel

Mukawa-bokser gir en strukturell fordel i forhold til andre typer emballasje, og det er derfor de er så vanlige i kosmetikk, elektronikk, brennevinsbokser og andre luksusindustrier.

Den luksuriøse mukawa-emballasjen gir ekstra verdi til produktet. De kan enkelt skille innholdet fra andre materialer i butikkene ved deres design og utseende av førsteklasses kvalitet. Når varen er pakket med riktige materialer og struktur, noe som resulterer i at den ankommer i utmerket stand, vil den etterlate et varig godt inntrykk.

2. Magnetisk lukking

Noen kunder foretrekker å legge til magneter for lukking, noe som er en fordel når man velger mukawa som hovedmateriale, da en annen ikke tillater bruk. Under produksjonen legges det til utstansede hull av nøyaktig størrelse, som magnetene kan settes inn i uten fare for at de faller ut. De "leder" inn på stedet som er laget for dem, hvoretter det laminerte materialet "forsegler" dem sammen med slimhinnen.
Fordelen med magnetlukkingen er at den gir pakken et enda mer luksuriøst utseende og trygghet.

3. Innsatser

Kartong, skum, EVA-skuminnlegg kan legges i mukawa-boksene, som kan dekkes med sateng dersom kunden anser det nødvendig. Dette gjør at produktene kan ordnes på en elegant måte, noe som gir et luksuriøst utseende og en god følelse til kunden når den åpnes.

Noe av det kundene ønsker av luksusemballasje er at den er enkel å åpne samtidig som den beholder sin eleganse. De spesielle fargene, beleggene og stilene gir friskhet til boksene.

Tilpassede smykkeskrin blir stadig mer populær over hele verden. Bedrifter kan velge sine foretrukne farger i dristige eller dempede toner i overlegen design, temaer og elegante tillegg for å lage flott emballasje som hever merkenavnet.

4. Syn

Boksen skal være attraktiv nok ved første øyekast til at kunden ønsker å kjøpe varen.

Det er mange måter å tilpasse luksusbokser på, for eksempel å legge til bilder, firmainformasjon og logoer, samt andre produktspesifikasjoner.

De forskjellige etterbehandlingsprosessene til saken gir den et ferdig utseende. Dette kan være varmtrykk (oftest gull og sølv), matt eller blank laminat, pregge (3D-relieff) etc.

5.Spesialisert emballasje

Smykkeemballasje tilbyr en uforglemmelig utpakkingsopplevelse. Salget av smykker øker rundt høytidene, så passende emballasje bør forberedes for dem. Siden emballasjen er trykkvennlig, kan moderne offsettrykkteknikker brukes på den for å skape utsøkt finish gjennom ulike effekter.

Smykker trenger ikke en ekstra innpakning som gave. Selve boksen er godt laget nok til å gi et verdifullt inntrykk og beskytte produktet mot skade. Den viser kundene om selskapet ligger foran eller bak i bransjen.

Esker for smykker skal gi maksimal sikkerhet for varene som er plassert inni. Det er viktig å oppgi nøyaktige dimensjoner ved bestilling av pakker for å unngå å flytte innholdet til noen av eskens vegger. Noen ganger legges innlegg laget av skum, papp og til og med stoff for å redusere sjansen for enhver form for skade.

Mukawa-bokser skal få kundene til å føle seg viktige og verdsatt. De skal være stilig utformet og ha en følelse av luksus for å forbedre interaksjonen med kjøperen.

6.Innovative teknologier

Tilpassede luksusbokser er ideelle for avanserte varer. De kan også brukes til merkevarebygging og salgsfremmende aktiviteter samt luksuriøse gavesett. Fordelen er at de lar dem designes i forskjellige stiler og former avhengig av produkt. Attraktiviteten til boksen kan forbedre merkevarebildet til selskapet. Bruken av et iøynefallende design bør være hensiktsmessig for bedriftens merkevarestrategi, og utstråler kvalitet og stil.

Spesialdesignede mukawa-bokser brukes vanligvis til dyre produkter, som smykker, elektronikk, designerklær osv. De kan gi ekstra beskyttelse og gi produktene en luksuriøs følelse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *