Nyttig informasjon

Typer utskrift

de-to-hoved-digitale-trykk-teknologiene

Polykart Ltd. produserer forskjellige materialer og tilbyr en rekke stempler for å gjøre produktet mer attraktivt og ferdig. Vi har et bredt spekter av spektakulære trykk - UV-lakk, pregge, reliefftrykk m.m.

Offsettrykk

Denne utskriftsteknologien er egnet for papp og papir, da den tillater utskrift i store mengder.

Utskriften av maskinen utføres av en blekkvalse, forbereder en aluminiumsplate, en sylindrisk kropp, et gummilerret, som overfører bildet ved trykk på materialet.

Digitalt stempel

Digitaltrykk overfører bildet direkte fra materialfilen ved å trykke på toneren og egner seg for små opplag og små størrelser. Prosedyren er rask og gir utmerket kvalitet.

Digital teknologi eliminerer behovet for offsetplater og gummierte sylindre. Bildet skrives ut direkte med tonere eller flytende blekk. Etter påføring absorberes blekket på papiret gjennom en høytemperaturbehandling.

Silketrykk

Denne utskriftsmetoden er forskjellig med bruk av en skjerm, utskriften gjøres ved å fylle hullene i skjermen med blekk. Silketrykk er egnet for bølgepapp, plast, lær og andre materialer. Dette gjør det mulig å tilpasse ulike reklamemateriell som ingen annen type utskriftsteknologi kan brukes på.

Denne utskriftsmetoden brukes mer begrenset enn offset, men derfor kan denne teknologien brukes på flere materialer, inkludert suvenirer og reklameartikler.

Varmstempling

For å lage et varmt trykk trenger du en farget folie som justeres på maskinen, en metallklisjé med tekst eller logo, som ved å trykke på folien trykker ønsket på materialet. Denne metoden gir en metallisk nyanse som ikke kan oppnås med noen annen teknologi. Det er ønskelig at materialet som brukes ikke er for tynt som papir.

Denne teknologien er valgt av mange kunder fordi den gir emballasjen deres et interessant utseende som tiltrekker seg oppmerksomhet og skaper et mer luksuriøst merkevarebilde.

Tørrtrykk - pregge

Dry pregge, også kjent som 3D lettelse, er en metode som ligner på varmstempling. Gjennom det får bildene en «levende» form. Her brukes metallpregge, som tillater skriving uten blekk ved å etterlate et avlastningsinntrykk ved trykk.

Denne metoden gir et annet utseende. Den kan brukes på en reklameboks for firmalogoen, og dermed vil den tiltrekke seg oppmerksomheten til kundene, spesielt hvis produktet selges i en vindusbutikk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *