Bruikbare informatie

Golfkartonnen verpakkingen

Kartonnen dozen

Golfkarton heeft vele voordelen waardoor het een uitstekende keuze is voor verpakkingen. De buitenste lagen worden omhulsels genoemd en de golvende lagen binnenin worden wol genoemd. Afhankelijk van hoeveel gewicht de doos moet dragen, bepaalt welke wol zal worden gebruikt.
De golfkartonnen doos wordt meestal gebruikt als verzend- of postoptie. Afhankelijk van de dikte van het materiaal bieden de wanden de nodige bescherming tegen ruw gebruik. Voor grote hoeveelheden producten voor efficiënt transport kiezen de meeste klanten en bedrijven voor golfkartonnen dozen.
Met dit type materiaal kan flexodruk worden toegevoegd of kan chroompapier worden bedrukt om op het golfkarton te worden gelamineerd. Deze methode brengt helderheid in de kleuren en versterkt het materiaal verder.

Structureel voordeel

Golfkarton is een ideaal materiaal voor sterke, lichte en duurzame constructies. Geschikt voor diverse soorten en doeleinden in de verpakkingsindustrie. Golfkarton is een geweldig materiaal wanneer u op zoek bent naar een doos die duurzaam is tijdens het transport om maximale productveiligheid te garanderen.

Voorbeelden van golfkartonnen verpakkingen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *