Niet gecategoriseerd

Noodzakelijke informatie voor het opstellen van een offerte

speciale aanbieding

Alvorens over te gaan tot het voorbereiden van de aanbieding, moet het gewenste product in zijn geheel worden overwogen en moet informatie worden verzameld over de benodigde materialen en de eventuele noodzakelijke procedure om het te maken.

Bij het indienen van de aanvraag per e-mail moet de klant verschillende dingen over het gewenste artikel specificeren:

  • Wat voor soort doos of verpakking wordt gevraagd, en een voorbeeldfoto kan worden bijgevoegd voor een snellere reactie van het team.
  • Als het gewicht van het materiaal bekend is, moet dit worden aangegeven en als de klant niet bekend is met dit detail, is het wenselijk om te delen wat er in de doos zit, zodat de technologen kunnen beoordelen wat karton, papier, mukawa of golfkarton is het meest geschikt.
  • De circulatie is een verplicht onderdeel dat moet worden opgenomen, omdat het wordt gebruikt om de benodigde materialen voor productie te berekenen. Als de klant aarzelt, kan hij een offerte aanvragen voor meerdere edities en degene kiezen die bij hem past.
  • Als er drukklare bestanden zijn, moeten deze worden gepresenteerd om ermee te kunnen werken en de gebruikte kleuren in detail te kunnen bekijken.