Användbar information

Wellpappförpackning

kartonger

Wellpapp har många fördelar som gör den till ett utmärkt val för förpackning. De yttre lagren kallas slidor och de vågiga lagren inuti kallas ull. Beroende på hur mycket vikt lådan ska bära avgör vilken ull som ska användas.
Den korrugerade lådan används oftast som frakt- eller postalternativ. Beroende på materialets tjocklek ger väggarna det nödvändiga skyddet mot grov hantering. För stora mängder produkter för effektiva transporter väljer de flesta kunder och företag wellpapplådor.
Denna typ av material gör att flexotryck kan läggas till eller krompapper kan tryckas för att lamineras på wellpappen. Denna metod ger klarhet i färgerna och stärker materialet ytterligare.

Strukturell fördel

Wellpapp är ett idealiskt material för starka, lätta och hållbara konstruktioner. Lämplig för olika typer och ändamål inom förpackningsindustrin. Wellpapp är ett bra material när man letar efter en låda som är hållbar under transport för att garantera maximal produktsäkerhet.

Exempel på wellpappförpackningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *