Användbar information

Kartongförpackning

packaging-design

Att använda kartonger för förpackningar är ett billigt och enkelt sätt att bygga ett varumärke. Dessa anpassade kartonger används ofta som ett sätt att transportera och lagra produkterna samtidigt som de förhindrar skador på dem. De kan utformas i olika storlekar, former, typ av förslutning efter kundens behov.

Kartonger

En kartong designad efter typen av produkt möjliggör enkel varumärkesigenkänning, vilket ökar kundlojaliteten. Det viktiga är att göra en passande design som visar dem att produkterna är meningsfulla och värdefulla.

Nuförtiden är modernt designade lådor ett grundläggande behov för nästan varje produkt. De kan hjälpa till på olika sätt tack vare att de har olika funktioner som skulle kunna ge innehållssäkerhet och bra marknadsföringsexponering. Lådor ska passa produktens dimensioner för att ge den maximalt skydd mot skador.

Anpassade förpackningar skapas och designas på ett unikt sätt för att passa produkten perfekt. Det skapar en minnesvärd look bland konkurrenterna. Eftersom lådan är designad kring produkterna minskar det fraktkostnaderna. Kunden kan välja det material som framhäver produkten bäst.

Lådor används för olika föremål som hushållsprodukter, livsmedel, mediciner, smycken och många fler. Detta hjälper till att göra mer försäljning än alla andra knep.

Spektakulära sälar

Kartongen lämpar sig för alla typer av förpackningar, i olika storlekar och detaljer. Vi erbjuder ett brett utbud av kartongförpackningar i lager, olika i storlek och struktur.

Vi erbjuder skräddarsydda lådor i olika storlekar efter behov och den produkt som förpackningen är avsedd för. Olika typer av spektakulära stämplar, varmtryck, UV-lack, relieftryck, pregge mm.

Kartongförpackning med ytterbeläggning

Den extra beläggningen ger produkten ett färdigt utseende,

vi erbjuder matt och blank laminering med alla nödvändiga certifikat och specifikationer.

Lådor med fönster är en modern lösning för alla företag. De låter de olika attributen locka kundernas uppmärksamhet samt informera dem om sig själva. Fönsterlådor i kombination med anpassad design skapar ett bra intryck och ökar vinsten. Denna typ av låda är tillverkad på samma sätt som de andra, med ett extra fönster på ena sidan, som, beroende på sin storlek, tydligt avslöjar innehållet. Detta är en användbar metod när den tillåter att se insidan, men samtidigt för att skydda mot direkta beröringar av den förpackade produkten.

Invändig beläggning

Förpackningar Polikart erbjuder invändigt belagda / laminerade förpackningar för livsmedelsprodukter i alla storlekar och detaljer.

Våra skyddande beläggningar för matkontakt har alla nödvändiga certifikat och specifikationer för att garantera kvaliteten och designen på din förpackning.

Vi utfärdar en skräddarsydd design för dig, kombinerar den med din idé och skapar ett framgångsrikt projekt och slutprodukt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *