Användbar information

Kraft produkter

boxes

Първоначално крафтът е изработен в Германия. Думата крафт на немски означава сила, което отговаря на качеството и издръжливостта му. Той е рециклируем и биоразградим. Това може да направи продуктът по привлекателен за хора, които са приятелски настроени към Змята и околната среда.

Ofta väljer man kraftmaterial för att ge sina förpackningar ett mer naturligt utseende. Det förmedlar en känsla av speciellt handarbete. För att skapa lådor från kraft är det inte nödvändigt att lägga till en lamineringsbeläggning. De kan enkelt tryckas med en logotyp.

Olika material finns i en mängd olika priser. Kraftmaterial är en av de mest prisvärda förpackningsprodukterna.
Produkter gjorda av kraft kan användas upprepade gånger, speciellt påsarna, som kan ha stansade, platta eller vridna handtag av samma material.

Kraftlådor är det bästa valet för många företag. Deras grova stil är perfekt för oändliga briljanta varumärkesstrategier. Kraft är i huvudsak brunt, för att göra det vitt måste fibrerna blekas.

Eftersom det är ett mindre bearbetat papper har kraftpapper en grövre textur som inte lätt accepterar beläggningar och laminat. Detta är bra eftersom laminat gör återvinningsprocessen svår eftersom de måste separeras från papperet.

Kraftpapper är fuktbeständigt. Texturen ger skydd mot repor och skavsår. Om du skapar en pyssellåda med autolåsande botten blir den idealisk för tyngre föremål.

Färgens kraft

Den svarta färgen är kraftfull nog och ser bra ut oavsett design. Fullfärgsutskrift kräver användning av CMYK. Om du vill ha ett naturligt utseende är det här materialet bra för det, eftersom fibrerna i papperet syns genom bläcket och färgen är inte mättad och stark.

Kontrasterande färger

För att skriva ut mer framträdande färger finns det möjlighet att skriva ut vitt bläck. Det blockerar den bruna ytan och förhindrar att färgerna smälter in i kartongen.

För att förstärka kraftlådans utseende är varmstämpling ett bra alternativ som ger en elegant touch.

Anpassad förpackning

Kraftlådor kan anpassas. Deras fördel är att de är ett billigt alternativ till att skriva ut på annat material. Det finns några saker att tänka på när du skriver ut på kraft. På grund av sin bruna bakgrund påverkar kraftpapper hur färger visas. På grund av sin obelagda karaktär absorberar den bläcket, vilket gör att färgerna ser blekare ut. Det rekommenderas att undvika användningen av ljusa färger eftersom de inte kommer att vara särskilt synliga mot den bruna bakgrunden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *