Användbar information

Typer av tryck

the-two-major-digital-printing-technologies

Фирма Polycart Ltd произвежда различни материали и предлага разнообразие от печати, за да направи продукта по-привлекателен и завършен. Имаме богата гама от ефектни печати – УВ лак, преге, релефен печат и др.

Offset tryck

Denna tryckteknik är lämplig för kartong och papper, eftersom den tillåter utskrift i stora kvantiteter.

Utskriften av maskinen utförs av en bläckvals, förbereder en aluminiumplatta, en cylindrisk kropp, en gummiduk, som överför bilden genom tryck på materialet.

Digital stämpel

Digitaltryck överför bilden direkt från materialfilen genom att trycka på tonern och är lämplig för små upplagor och små storlekar. Proceduren är snabb och ger utmärkt kvalitet.

Digital teknik eliminerar behovet av offsetplattor och gummerade cylindrar. Bilden skrivs ut direkt med toner eller flytande bläck. När det väl applicerats absorberas bläcket på papperet genom en högtemperaturbehandling.

Skärmavbildning

Denna tryckmetod skiljer sig med användning av en skärm, tryckningen görs genom att fylla hålen i skärmen med bläck. Screentryck är lämpligt för wellpapp, plast, läder och andra material. Detta möjliggör anpassning av olika reklammaterial där ingen annan typ av tryckteknik kan användas.

Denna tryckmetod används mer begränsat än offset, men därför är denna teknik tillämpbar på fler material, inklusive souvenirer och reklamartiklar.

Varmstämpling

För att göra ett varmt tryck behöver du en färgad folie som justeras på maskinen, en metallkliché med text eller logotyp, som genom att trycka på folien trycker önskat på materialet. Denna metod ger en metallisk nyans som inte kan uppnås med någon annan teknik. Det är önskvärt att materialet som används inte är för tunt som papper.

Denna teknik är vald av många kunder eftersom den ger deras förpackningar ett intressant utseende som väcker uppmärksamhet och skapar en lyxigare varumärkesimage.

Torrtryck - pregge

Dry pregge, även känd som 3D lättnad, är en metod som liknar varmstämpling. Genom den får bilderna en "levande" form. Här används metallpregge som möjliggör skrivning utan bläck genom att lämna ett reliefavtryck genom tryck.

Denna metod ger ett annat utseende. Det kan användas på en reklamlåda för företagets logotyp, så det kommer att locka kunders uppmärksamhet, särskilt om produkten säljs i en fönsterbutik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *