Изработка на Опаковки с Печат

Фирма Поликарт ООД предлага изработка на опаковки с печат.

Кутиите и опаковките носят отговорността да представят стоките. Тяхното персонализиране е много повече от напечатан картон или друг материал. Това е изявление за това, което представлява марката – шанс да се изгради физическа връзка с клиентите. За да се развие един бизнес успешно, той трябва да запази продуктите си в съзнанието на потребителите.

Персонализирането на опаковките съобщава важна информация за марката на клиентите. Печатът впечатлява потребителите и води до увеличение на преносимата реклама, което увеличава приходите. Опаковката може да бъде персонализирана чрез отпечатване на лого от лицевата страна, шарки, изображения, цветове или друго нещо, което фирмата иска да включи.

Купувачите, които влизат в магазина, вероятно ще отидат за атрактивни опаковки по поръчка. Пример за това са цветните и забавни кутии за торти, които могат да изискват много повече внимание от тези, просто опаковани в бели кутии.

Уникалността и качеството са ключът към успеха при опаковането, защото персонализираните опаковки са склонни да се открояват в сравнение с обикновените крафт кутии. С тях клиентите могат лесно да разпознаят марката. Дори опаковката да има само лого на фирмата, поставено по подходящ начин с правилната технология, това ще има голям ефект върху съзнанието на потребителите.

Поликарт ООД – Polycart LLC Bulgaria
тел. 0879 496 790 – Продажби Костинброд
гр. Костинброд, ул. Славянска 46 – София oбласт
ел. поща: sales@polycart.info
Tел: 0721 66145 – офис Костинброд
Oфис София – 02 929 4951