Производител на Картонени Опаковки с Печат

Фирма Поликарт ООД е производител на картонени опаковки с печат.
Днес картонените опаковки с печат играят решаваща роля в маркетинга към потребителите. От момента, в който стъпим в магазин или получим пакет на прага си, дизайнът и качеството на отпечатаните опаковки могат значително да повлияят на нашите решения за покупка. Освен да съдържа и защитава продуктите кутиите имат множество други цели. Една от основните функции на печатните опаковки е да привличат вниманието на потенциалните клиенти.

Умното използване на цветове, типография и изображения може да създаде трайно впечатление и да разграничи даден продукт от неговите конкуренти.Персонализираните кутии са специални кутии, които са отпечатани със специфичен дизайн или лого. Те са по-издръжливи от обикновените, защото са направени от по-висококачествени материали.
Картонените опаковки с печат служат като средство за информация. Те могат да съобщават основни подробности за продукта, съставки, хранителна информация, инструкции за употреба и т.н.

Днес много фирми дават приоритет на използването на рециклируеми и биоразградими материали за своите опаковки и показват необходимите сертификати.

Тъй като бизнесите продължават да правят иновации и да се адаптират към променящите се потребителски изисквания, печатните опаковки ще останат ценен актив в създаването на запомнящи се и смислени взаимодействия между марките и техните клиенти.

Картонените опаковки с печат са идеален избор за опаковане, защото увеличават видимостта и осведомеността за марката, осигуряват на клиентите уникално и запомнящо се изживяване, което повишава лоялността и удовлетвореността, защитават продуктите от повреда по време на транспортиране, придават дори на най-обикновените продукти по-професионален вид, както и помагат за увеличаване на печалбите.

Поликарт ООД – Polycart LLC Bulgaria
тел. 0879 496 790 – Продажби Костинброд
гр. Костинброд, ул. Славянска 46 – София oбласт
ел. поща: sales@polycart.info
Tел: 0721 66145 – офис Костинброд
Oфис София – 02 929 4951