Производител на Картонени Опаковки

Фирма Поликарт ООД е производител на картонени опаковки, кутии, канцеларски материали и офис консумативи.

При производството на картонени опаковки първо трябва да се направи избор на подходящ картон. Той може да бъде бял от двете страни, бял от едната страна и кремав, сив или крафт от другата. Съществува богат избор от картон на различни цени и грамаж според нуждите на клиента.

За изработката на опаковка от картон е важно да се избере подходяща конструкция, която да бъде максимално от полза на клиента. Тя трябва да бъде с подходящи размери за продукта, който ще бъде поставен в нея. По този начин се намаляват рисковете от наранявания, счупвания и всякакви други дефекти на съдържанието.

kutiya-ot-velpape
kutia-dano-i-kapak

Дизайн

Дизайнът на опаковката може да има различни функции. Той може да е съобразен с визията на фирмата цветово или да се постави лого на средата на капака, ако има такъв, като по този начин клиентите ще запомнят марката по-лесно. Препоръчително е опаковката да не е прекалено шарена. Това само би развалило луксозната и визия.

Довършителни Операции

Добавянето на частичен УВ лак, топъл печат или преге правят кутията още по-привлекателна, което засилва доброто впечатление на клиентите за марката.

kartonena-kutiya-za-shokolad
malka-kutia-ot-kraft

Поликарт ООД – Polycart LLC Bulgaria
тел. 0879 496 790 – Продажби Костинброд
гр. Костинброд, ул. Славянска 46 – София oбласт
ел. поща: sales@polycart.info
Tел: 0721 66145 – офис Костинброд
Oфис София – 02 929 4951