Производител на Кашони от Велпапе

velpape
bialo-velpape

Фирма Поликарт ООД е производител на кашони от велпапе.

TRAINERS

Велпапето е един от най-популярните опаковъчни материали, които се използват. Разпознава се с лекотата и здравината си. Факт е, че предлага отлична защита за почти всеки предмет, като придава на кашоните превъзходна устойчивост.

Велпапето е съставено от зигзагообразна шарка, която придава здравина на страните на кашоните. Слоевете му са закрепени със силно лепило и хартия от двете страни, която може да е крафтлайнер или тестлайнер.

COACH

Предимства на Велпапето

Кашоните от велпапе могат да бъдат с различна конструкция, което ги прави подходящи за опаковането на козметика, бутилки, уреди и най-различни неща. Велпапето е материал, който често се брандира със ситопечат, като така може да се създаде чудесна рекламна кутия. Друг популярен метод за брандиране е чрез печат върху хром, който се кашира върху велпапето със здраво лепило. Този начин носи много предимства със себе си, като подсилване на здравината на материала, създаването на луксозна опаковка за всяка индустрия или кутия с рекламна цел.

За транспортирането куриерите и много онлайн магазини избират да се доверят на кашоните от велпапе, които дават сигурна защита. Велпапето може да бъде с различни пластове, които се определят според това колко голям и тежък продукт ще се слага в кашона.

kutia-za-tri-butilki-alkohol
kutia-za-transport

Поликарт ООД – Polycart LLC Bulgaria
тел. 0879 496 790 – Продажби Костинброд
гр. Костинброд, ул. Славянска 46 – София oбласт
ел. поща: sales@polycart.info
Tел: 0721 66145 – офис Костинброд
Oфис София – 02 929 4951