Производител на Кашони с Печат

Фирма Поликарт ООД е производител на кашони с печат.
Много компании избират персонализираните кашони с печат за показване на фирмена и продуктова информация, както и своето лого.

Кашоните с печат са вид продуктова опаковка, която се използва за различни индустрии. Могат да се изработват от кафяво, бяло или комбинирано велпапе с различна дебелина. Предимството на кашоните е, че могат да се използват за транспортиране и съхранение. Те са практични и полезни за всяка индустрия.

Основната функция на кашоните по поръчка е да защитават продуктите от повреди като драскотини, петна, вдлъбнатини, прах, както и да предотвратят големи щети, причинени от изпускане.

Кашоните с печат създават нови маркетингови възможности. Много фирми залагат на опаковката. Кашонът предоставя повече място за различни печатни техники, което улеснява разграничаването на продукта от тези на конкурента.

Друг голям плюс на кашоните с печат е, че добавят допълнителен лукс към продукта. Опаковането на съдържанието с внимание само по себе си показва високото му качество.

Кашонът предоставя възможност за добавяне на изображения и информация за бизнеса, което е силно средство за онлайн търговията. Все пак кутията е първото физическо взаимодействие на клиента с марката.

Персонализираният кашон е също толкова важен, колкото и другата част от опаковката на продукта, затова е важно той да бъде проектиран с внимание и значителна мисъл.

Проектирането на кашон не е лесна задача. Дизайнът представлява голямо предизвикателство. Важно е да се обърне внимание на всяка отделна част и елемент, за да се получи очакваният финален продукт, който да задоволи нуждите на клиента. Необходимо е и да се изпере подходяща техника за печат, за да се получи чудесно качество.

Поликарт ООД – Polycart LLC Bulgaria
тел. 0879 496 790 – Продажби Костинброд
гр. Костинброд, ул. Славянска 46 – София oбласт
ел. поща: sales@polycart.info
Tел: 0721 66145 – офис Костинброд
Oфис София – 02 929 4951