Производител на Кутии за Храни

Фирма Поликарт ООД е производител на кутии за храни.

Екипът помага за създаването на атрактивна опаковка, която да направи продуктите на клиента впечатляващи. Иновативният дизайн създава позитивен и запомнящ се имидж на марката и показва на купувачите, че ще получат висококачествен продукт.

Добре проектираните кутии за храна предпазват продуктите от възможни дефекти, причинени от външни фактори. За опаковането на храни може да се използват различни материали като картон, който е лек и здрав, което го прави идеален за тази цел, като осигурява защитна бариера срещу влага и мазнини, запазвайки продуктите свежи.

Кутиите за храни се предлагат в различни форми и размери, което ги прави подходящи за широка гама хранителни продукти, включително закуски, замразени и мазни храни. Опаковките предлагат възможност за персонализиране, за да отговарят на специфичните нужди. Може да се отпечатат с логото и дизайна на марката, осигурявайки рентабилен начин за популяризиране на бизнеса и продукта.

 

Картонените опаковки за храни са лесни за сглобяване, което спестява време в заведенията за бързо хранене. Картонът се избира все повече от хранителната индустрия заради ниската си цена и високото си качество.

kartonena-tarelka
kutiq-za-sladkish
kutia-ot-velpape

Поликарт ООД – Polycart LLC Bulgaria
тел. 0879 496 790 – Продажби Костинброд
гр. Костинброд, ул. Славянска 46 – София oбласт
ел. поща: sales@polycart.info
Tел: 0721 66145 – офис Костинброд
Oфис София – 02 929 4951