Транспортни Кутии и Опаковки

Транспортната опаковка може да бъде каширана с хром, който може да бъде предварително напечатан. По този начин кутията е едновременно брандирана и допълнително подсилена от материала.

Транспортните опаковки са създадени с цел да защитават различните пратки, независимо от вида транспорт, било то бус или самолет. Опаковката трябва да бъде проектирана както за местните условия, така и за условията на износ, ако стоките се изпращат от една страна в друга.

При създаването на транспортни опаковки трябва да се вземе в предвид вибрирането и блъскането при транспортирането, което е почти неизбежно. Особено крехките продукти трябва да бъдат подсигурени с вложка в кутията, която предпазва от дефекти, които могат да се причинят от постоянното вибриране.

Транспортните опаковки се създават предимно от велпапе, което може да е с различен брой пластове. Кутията трябва да се конструира съобразно с размерите на продукта, за да се направи възможно най-устойчива опаковка. По този начин се намалява шансът от външни наранявания и се придава баланс на съдържанието.

laminirana-kutia
kutia-za-transport

Поликарт ООД – Polycart LLC Bulgaria
тел. 0879 496 790 – Продажби Костинброд
гр. Костинброд, ул. Славянска 46 – София oбласт
ел. поща: sales@polycart.info
Tел: 0721 66145 – офис Костинброд
Oфис София – 02 929 4951