Картонени Кутии

Използването на картонени кутии за опаковане е евтин и лесен начин за изграждане името на марката. Персонализираните картонени кутии се използват широко като средство за транспортиране и съхранение на продуктите, като същевременно предотвратяват всякакви повреди по тях. Те могат да се проектират в различни размери, форми, тип на затваряне според нуждите на клиента.

Картонената кутия, конструирана според вида на продукта, позволява лесното разпознаване на марката, което повишава лоялността на клиента. Направата на подходящ дизайн е важна част, която показва, че продуктите са значими и ценени.

В днешно време модерно проектираните кутии са основна нужда за почти всеки продукт. Те могат да помогнат по различни начини, благодарение на направата им с различни функции, които биха могли да предоставят безопасност на съдържанието и добро маркетингово излъчване. Кутиите трябва да отговарят на размерите на продукта, за да му даде максимална защита от повреда.

Персонализираната опаковка е създадена и проектирана по уникален начин, за да пасне на продукта. Тя създава запомнящ се вид сред конкуренцията. Клиентът може да избере материалът, който подчертава продукта най-добре.

Кутиите се използват за различни артикули като домакински продукти, хранителни изделия, лекарства, бижута и много други. Това помага за направата на повече продажби от всички останали трикове.