Производител на Пликове

Фирма Поликарт ООД е производител на пликове.

Хартиените пликове играят съществена роля в ежедневието, служейки като средство, което пази и представлява писмата и документите.

Изработени от различни материали като хартия, картон, пликовете са проектирани да издържат на тежките пощенски манипулации, предпазвайки съдържанието си от повреда.

Много хора изхвърлят пощата си, когато видят, че съдържат рекламни брошути, без да отварят плика, който е обикновен и скучен. Дизайнът му е идеален начин да го направи да изпъкне сред останалите семпли писма, което ще увеличи склонността да бъде прочетено съдържанието.

Понягока пликовете са прекалено натъпкани, което губи реалния смисъл и желан ефект. Добър вариант е да се добави прозорец на плика, който да загатне съдържанието и да създаде желание да бъде прочетено.

Друго предимство на рекламните пликове е, че служат като рекламен материал, който се вижда от много хора, когато се пренасят на различни места. Предлага се избор от безброй цветове за печат, различни форми, материали. Може да се добавят снимки в дизайна, за да подскаже съдържанието, като тогава добавянето на прозорец не е задължително.

Добавянето на ключови думи върху плика позволява да хване вниманието на получателя. Създаването на нещо нестандартно, експериментирането с различни ефекти ще съдаде интригуващ финален продукт.

Рекламните пощенски пликове все още са надеждни рекламиращи материали за бизнес, продукти или услуги. Въпреки технологиите, пощенските пликове все още са полезни сред хората. Маркетингът по пощата все още е актуален.

Добавянето на адреса на уеб сайт върху плика ще насърчи клиентие да го посетят след като бъдат заинтригувани от дизайна и съдържанието.

Поликарт ООД – Polycart LLC Bulgaria
тел. 0879 496 790 – Продажби Костинброд
гр. Костинброд, ул. Славянска 46 – София oбласт
ел. поща: sales@polycart.info
Tел: 0721 66145 – офис Костинброд
Oфис София – 02 929 4951