Производител на Рекламни Материали

Фирма Поликарт ООД е производител на рекламни материали.

Популяризирането на продуктите и услугите на марката е лесно, когато се използват ефективни физически маркетингови материали.

Печатните маркетингови материали са всеки вид актив, който се нуждае от печат и се разпространява физически. Пример за това са брошури, листовки, плакати, каталози и т.н. Печатните рекламни материали се използват от малки и голями предприятия, както и конференции или търговски изложения, където посетителите събират информация от щандовете, които посещават.

Този вид рекламни материали могат да се изработят от различен материал, върху който се поставя ламинат мат или гланц, за да издържат повече време на различни фактори. Тяхната форма също може да бъде оригинална по поръчка на клиента, което би повишило вниманието на случайният минувач.

Дизайнът е друга важна част, на която трябва да се отдели достатъчно внимание. Избраните цветове могат да отговарят на марката, но е желателно рекламният материал да не бъде прекалено цветен. Това само би развалило луксозната визия.

Шрифтът, който се избира за рекламните материали трябва да бъде достатъчно виден и четлив. Препоръчително е да не се използват много и различни по вид, за да не се загуби ефективността на материала.

flaeri
reklamen-futlyar

Поликарт ООД – Polycart LLC Bulgaria
тел. 0879 496 790 – Продажби Костинброд
гр. Костинброд, ул. Славянска 46 – София oбласт
ел. поща: sales@polycart.info
Tел: 0721 66145 – офис Костинброд
Oфис София – 02 929 4951