Производител на Лекарствени Опаковки

Фирма Поликарт ООД е производител на лекарствени опаковки. Опаковките играят изключително важна роля във фармацевтичната индустрия, обслужвайки различни важни функции, които са свързани със защитата на потребителите.

Една от важните функции на опаковките от този вид е да предпазват от повреда, докато продуктът се придвижва по веригата на доставки. Счупеното, смачканото или разлятото лекарство по време на транспортиране, е безполезно за пациента. Фармацевтичните опаковки са създадени да предотвратят такива случаи.

Дизайнът е основен фактор, съставляващ опаковката на лекарствата. Той може да придаде уникален външен вид, който да се превърне в идентичността на всеки продукт. Дизайнът трябва да е избран внимателно, за да може да разграничи продукта от останалите лекарствени продукти на пазара.

kutia-za-lekarstva
kutia-ot-karton-za-aopekite

Всяка фирма може да избере да отпечата логото си от видната страна на опаковката, за да може клиентът лесно да разпознае продукта на съответната фирма. Важно е да се отпечата и информация за лекарствения продукт, която да съдържа срок на годност, дата на производство и т.н.

Друга важна отпечатана част е листовката. Тя съдържа важна информация за клиента относно лекарството като дозировка за различни възрастови групи, нежелани реакции, очаквани резултати и т.н.

Поликарт ООД – Polycart LLC Bulgaria
тел. 0879 496 790 – Продажби Костинброд
гр. Костинброд, ул. Славянска 46 – София oбласт
ел. поща: sales@polycart.info
Tел: 0721 66145 – офис Костинброд
Oфис София – 02 929 4951