Стандартни и Нестандартни Опаковки

Фирма Поликарт ООД е производител на стандартни и нестандартни опаковки.

Опаковката е първото нещо, което виждат клиентите, когато се запознават с продукта. Тя трябва да пази съдържанието в безопасност по време на транспортиране.

За такива случаи, стандартната опаковка е най-надеждна. Това означава, че трябва да е конструирана с правилни форми и да бъде с подходящ размер, за да придържа съдържанието неподвижно.

Нестандартните опаковки са с неправилна форма. Те се използват за опаковане на подаръци, комплект от козметични продукти и др.

Независимо стандартни или нестандартни, опаковките трябва да рекламират и показват подходящо продукта вътре. Много продукти, особено хранителните, включват описание на съставките и друга полезна информация върху опаковката. 

Изборът на стил и цветове, които ще се харесат на потребителите и ще ги насърчат да изберат продукта, е много важен, както и изборът на висококачествени опаковъчни материали. Опаковката е отражение на продукта вътре и марката. Затова много фирми се концентрират в създаването на подходяща опаковка.

Много търговци на дребно често групират подобните продукти на рафтовете, затова е необходимо опаковката да се отличава от конкуренцията. В много случаи точно нестандартните опаковки се справят с тази задача. Въпреки това, ако формата на опаковката е еднаква с тази на конкуренцията, то дизайнът трябва да е различен.

Поликарт ООД – Polycart LLC Bulgaria
тел. 0879 496 790 – Продажби Костинброд
гр. Костинброд, ул. Славянска 46 – София oбласт
ел. поща: sales@polycart.info
Tел: 0721 66145 – офис Костинброд
Oфис София – 02 929 4951