Кутии за Супермаркети

Кутиите могат да са за различни храни и сладкиши, а в някои случаи продуктите се нуждаят от мултипак. Опаковката трябва да отговаря на всички нужди и изисквания на продавачите. Нужно е да се обмислят различни аспекти на кутията, за да може да се извлече максимална полза от нея. Предимството на кутията е, че може да се произведе от различни материали, които предлагат различни удобства на продуктите в нея. Такива материали са картон, велпапе и мукава, които изместват все повече пластмасата, която е и по-скъпа.

Добре изработената персонализирана кутия с различни дизайни и размери е напълно задоволителна за защитата на продукта. Все повече продавачи избират опаковки от картон, защото могат да се рециклират или използват повторно.

Днес има голяма конкуренция на пазара, защото има различни марки, които продават едни и същи продукти, но стратегиите им за маркетинг и продажба са различни, защото всеки един от тях се старае заеме първокласна позиция на пазара.

Персонализираната кутия не само добавя красота и завършеност на продуктите, но и помагат за по-лесното разпознаване на марката. Логото на марката и други подходящи детайли, отпечатани върху кутиите, привличат вниманието на клиентите.

Кутиите за супермаркети могат да бъдат отпечатани в различни цветови схеми заедно с различни стилове и размери според изискванията на клиента.

Поликарт ООД – Polycart LLC Bulgaria
тел. 0879 496 790 – Продажби Костинброд
гр. Костинброд, ул. Славянска 46 – София oбласт
ел. поща: sales@polycart.info
Tел: 0721 66145 – офис Костинброд
Oфис София – 02 929 4951