Производител на Пликове и Торби

Фирма Поликарт ООД е производител на пликове и торби с високо качество.

Пликовете могат да бъдат изработени от различен вид хартия, като най-често се използва офсетова, макар че някои клиенти залагат и на пликове от крафт. Торбите, от своя страна, имат по-богат избор откъм материал, което дава възможност на клиентът да избира между цена и качество според нуждите.

Пликовете могат да бъдат цветни, с различна форма и големина, с добавена самозалепваща лента на капака и прозорец. Дизайнът може да отговаря на фирмата или логото, което помага на получателите да разберат от къде и кого пристига пликът. Предимството им е, че заемат малко място и могат да бъдат използвани повторно. Ако пликът е от картон може да се добави ефектен топъл печат, което придава луксозна визия и задържа вниманието върху себе си.

Торбите могат да бъдат с усукани, плоски, полиетиленови и др., дръжки. Върху тях може да се приложи различна печатна технология. Много големи марки избират изчистен дизайн с добавен топъл печат на логото, което помага на клиентите по-лесно да запомнят продукта или магазина. Торбите също могат да служат за подвижна реклама, когато биват пренасяни от клиентите. Тяхното производство не се ограничава само до материал и печат. Торбата може да бъде проектирана в различни размери с допълнителни украшения.

plikove-tsvetni
torba-ot-kraft
luksozna-torba
plikove-za-kartichki

Поликарт ООД – Polycart LLC Bulgaria
тел. 0879 496 790 – Продажби Костинброд
гр. Костинброд, ул. Славянска 46 – София oбласт
ел. поща: sales@polycart.info
Tел: 0721 66145 – офис Костинброд
Oфис София – 02 929 4951