Производител на Етикети с Печат

Фирма Поликарт ООД е производител на етикети с печат.

Пазарът днес изисква открояване от голямата конкуренция като един от начините това да се случи е чрез разработването на подходящи етикети. Те могат да помогнат на стоките да привлекат вниманието на хората. Това ще окаже голямо предимство под формата на запознаване с марката, което ще доведе до възход на бизнеса.

Етикетите представляват марката и дори най-малките елементи помагат за укрепване на имиджа чрез креативното им разработване. Може да се добавят текст, снимки, дизайн.

Предимствата от използването на етикети са няколко, включително изграждане на идентичност, информация за марката, отличителност сред конкуренцията и растеж на продажбите. Те могат да са от полза за много индустрии като производители на дълготрайни стоки, електроника, храни и т.н.

При проектирането на етикетите първо трябва да се избере подходящ материал. Изборът на цвят привлича внииманието към продукта, увеличавайки шансът потребителят да го вземе. Важно е да се използва цвят, който е близък до цялостната опаковка на продукта. В противен случай ще се намали привлекателността.

Шрифтът трябва да привлича вниманието без да се жертва четливостта. Важно е да се избягват често използваните или прекалено декоративните.

Размерът на етикета трябва да съответства на опаковката. В допълнение на това, потребителите обръщат внимание и на формата. Етикетите с необичайна форма са по-разпознаваеми и запомнящи.

Могат да се използват различни процеси за производството на етикети. Някои от тях са флексопечат, дигитален печат, ламиниране и др.

Поликарт ООД – Polycart LLC Bulgaria
тел. 0879 496 790 – Продажби Костинброд
гр. Костинброд, ул. Славянска 46 – София oбласт
ел. поща: sales@polycart.info
Tел: 0721 66145 – офис Костинброд
Oфис София – 02 929 4951